Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).
Έχει ακτίνα δράσεως 20 χλμ. και ένα ανά περιοχή είναι το ελάχιστο. Με τρία σε τρίγωνο ανά περιοχή έχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Χρειάζεται να ακουμπά στο χώμα. Επίσης το στηρίζετε με τρία σχοινάκια από κάπου για να μην πέσει απο τον αέρα. Το μόνο που απαιτείται είναι πολύ κέφι, μεράκι και λίγα εργαλεία. Όσο για το κόστος στοιχίζει όσο ένα καλό γεύμα τεσσάρων ατόμων σε καλό εστιατόριο.
Τα CB τα εφεύρε ο Don Croft ΕΔΩ σας παρατίθενται οι οδηγίες των Bali Gifters ΕΔΩ
Οι οδηγίες αφορούν ένα χαμηλού κόστους CB το όποιο θα καθαρίσει τα chemtrails και θα αποκαταστήσει την υγεία των ουρανών σας. Επίσης θα αποκαταστήσει την φυσιολογική βροχόπτωση στο μέρος σας και το ήπιο φυσιολογικό κλίμα. Οι βροχοπτώσεις πλέον γίνονται φυσιολογικές και όχι καταρρακτώδεις, οι οποίες παρασύρουν το χώμα. Εξουδετερώνει την ραδιενέργεια σε μεγάλη απόσταση. Εάν γίνει πυρηνική έκρηξη οπουδήποτε στον πλανήτη και είστε κοντά σε ένα CB, θα ακούσετε έναν πολύ ισχυρό ξερό κρότο. Θα παρατηρήσετε επίσης την απίστευτη ευφορία που νοιώθουν τα ζώα κοντά του. Αυτά ισχυρίζεται ο εφευρέτης του. Σε σας εναπόκειται να τα κρίνετε.
Υποτίθεται ότι ο αναγνώστης έχει κάποια πείρα κατασκευής των TB η Tower Busters ΕΔΩ. Αυτός είναι ένας πλήρης οδηγός που εξηγεί πολύ σωστά την κατασκευή των χημικών νεφοδιαλυτών Chemtrails ΕΔΩ
Τα CB Είναι μικροί οργονίτες οι οποίοι εξουδετερώνουν την κακή συνιστώσα της ακτινοβολίας των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να τοποθετηθούν στο έδαφος κοντά στις κεραίες, η ακόμη και 100 μέτρα μακριά. Αυτό ισχύει για την εξοχή. Το καλύτερο είναι 3 ή 7 κομμάτια περιμετρικά.. συμφωνα με τον Don Croft.
Οι χάλκινοι σωλήνες είναι η κυρία επιλογή στην κατασκευή των CB. Όμως η πείρα έδειξε ότι το αλουμίνιο δουλεύει εξ ισου καλά και είναι σημαντικά φθηνότερο. Τέσσερα αλουμινένια CB στοιχίζουν όσο ένα χάλκινο.
Φτιάξει το δικό σου Chembuster Μόνος σου….
Θα χρειαστείς:
- Ένα πλαστικό κουβά η πλαστικό κουβά από χρήματα περίπου 25 εκατοστά ύψος και 20 εκατοστά διάμετρο.
- Έξι αλουμινένιες σωλήνες Φ28mm με μήκος 2 μετρά, “εικόνα 1η”
- Έξι τερματικές τάπες (καλύμματα) αλουμινίου.
- Έξι κρυστάλλους καθαρού χαλαζία, (clear quartz) τουλάχιστον 5-6 εκατοστά μήκος και αρκετά λεπτοί για να γλιστράμε μέσα στον σωλήνα με άνεση. Εννοούμε μέγιστο πλάτος στο φαρδύτερο σημείο τους περίπου 2 πόντους.
Κρύσταλλοι Χαλαζία
Αυτοί οι κρύσταλλοι κανονικά πρέπει να είναι «διτερματικοι», δηλαδή με μύτη και από τις δυο πλευρές. Αν είναι διτερματικοι πρέπει η θετική ενεργειακά άκρη να κοιτάζει προς τα πάνω. Αυτό όμως απαιτεί γνώσεις και εμπειρία. Όποτε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε «μονοτερματικους» δηλαδή με μια μύτη, καθόσον η μύτη τους είναι πάντοτε η θετική ενεργειακά άκρη. Αφήστε, που είναι οι μόνοι που θα μπορέσετε να βρείτε στην χώρα μας.
Ένα κουβά με ψιλά ρινίσματα αλουμινίου
Εδώ προσοχή, τα ρινίσματα πρέπει να είναι ψιλά και καθαρά. Δηλαδή εάν περιέχουν σαπουνολαδο η νερό, πρέπει να τα πλύνετε με υγρό πιάτων σε ένα κουβά και να τα στεγνώσετε τελείως. Αλλιώς θα έχετε πρόβλημα, γιατί θα δημιουργηθούν φυσαλίδες και η κατασκευή θα αχρηστευθεί.
Περίπου έξι η επτά κιλά πολυεστέρα και αντίστοιχο καταλύτη, για όσους έχουν ξαναδουλέψει πολυεστέρα και ξέρουν τι κάνουν. Επίσης ο πολυεστέρας απαιτεί άριστο εξαερισμό και συνιστάται να γίνει η κατασκευή στο ύπαιθρο από κάποιον που γνωρίζει. Αλλιώς είναι προτιμώμενη αντίστοιχη ποσότητα εποξικής ρητίνης δυο συστατικών σε συσκευασία κιλού. Όμως πρέπει να είναι η πλέον λεπτόρρευστη που θα βρείτε και πρέπει να επιμείνετε πολύ σε αυτό.
Δυο κομμάτια κόντρα πλακέ θαλάσσης περίπου 9 χιλιοστά πάχος και διαστάσεις 20 χ 20 εκατοστά. Επίσης 2 διαβήτες για να μαρκάρετε τις τρύπες. Ένα πριόνι για ξύλο, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι με το αντίστοιχο πολυτρύπανο (καμπάνα) που ανοίγει τρύπες σε ξύλο 28 χιλιοστών. Και αν βρείτε και ένα που να ανοίγει τρύπες 80 περίπου χιλιοστών, θα ήταν ευκολία.
Επίσης γυαλόχαρτο, σπόγγο, αλουμινοταινία, μονωτική ταινία καλής ποιότητος, βαζελίνη η παρκετίνη, ένα πλαστικό δοχείο η κουβαράκι με χωρητικότητα 1,5 έως 2 λίτρων. Και ένα μικρό ξυλαράκι για να ανακατεύετε την ρητίνη.
Άρχισε να φτιάχνεις το Chembuster
Κόψτε τους σωλήνες στα 2 μέτρα μήκος από το αρχικό των 3 μέτρων. Για αυτό χρειάζεστε ένα φτηνό κόφτη σωλήνων. Με το γυαλόχαρτο ή με λίμα φάτε ότι προεξέχει για να είναι λείες οι άκρες. Βάλτε τις τάπες στην μια πλευρά και στην ένωση με τον σωλήνα αρκετή αλουμινοταινια καλά τεντωμένη, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να περάσει η ρητίνη μέσα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσει η ρητίνη είναι 110 -120 βαθμούς Κελσίου. Προετοιμάστε τους δυο αποστάτες από κόντρα πλακέ θαλάσσης ως εξής:
Όπως στην εικόνα 2 θα σημειώσετε τα κέντρα για τις έξι τρύπες που κατόπιν θα τις ανοίξετε με τρυπάνι και το εργαλείο που αναφέραμε. Αφού ανοίξετε τις τρύπες, «φάτε» τις για να πέρανε καλά οι σωλήνες. Τον επάνω αποστάτη κάντε τον όπως στην φωτογραφία 3.
Αυτός έχει σκοπό να κρατεί τους σωλήνες παράλληλους μεταξύ τους. Ο επάνω αποστάτης θα φαίνεται οπότε προσέχετε περισσότερο το φινίρισμα του. Επίσης τον περνάτε ένα βερνίκι η μπογιά εξωτερικού χώρου ώστε να αντέχει τα στοιχειά της φύσεως καλυτέρα. Κόψτε τον κάτω αποστάτη όπως φαίνεται στη εικόνα 4.
Ο κάτω αποστάτης συγκρατεί τις βάσεις των σωλήνων ενώ δουλεύετε με τον οργονίτη. Προσπαθήστε να κόψετε όσο περισσότερο κόντρα πλακέ μπορείτε, χωρίς να εξασθενήσει. Φυσικά θέλει μια τρύπα 8 -9 εκατοστά στο κέντρο. Δεν χρειάζεται τόσο καλό φινίρισμα γιατί θα γεμίσει οργονίτη. Φροντίζετε οι σωλήνες να περάσουν σφιχτά στους δυο αποστάτες και οι κάτω άκρες των σωλήνων είναι καλά σφραγισμένες με τις τάπες και την αλουμινοταινια. Τότε είστε έτοιμοι να γεμίσετε τον κουβά με οργονίτη. Πασαλείψτε το εσωτερικό του κουβά με βαζελίνη η παρκετίνη, ώστε να μπορέσετε να τον βγάλετε όταν στεγνώσει η εποξική ρητίνη και τελειώσετε.
Τοποθετείστε τον κουβά σε επίπεδο έδαφος και φτιάξτε ένα στρώμα οργονίτη δυο εκατοστών. Όσοι χρησιμοποιήσετε εποξικη ρητίνη δυο συστατικών βάλτε την μισή ποσότητα ρητίνης και καταλύτη αντίστοιχα για αυτό το στάδιο. Πρώτα ρίχνετε λίγη έτοιμη ρητίνη και κατόπιν ίση ποσότητα όγκου ρινίσματα, τα πατάτε καλά με ένα ξυλαράκι ώστε να γεμίσει όλη η ρητίνη. Επαναλαμβάνετε το ίδιο σε διάστημα 2 λεπτών πριν αρχίσει να πήζει.
Σταθεροποιήστε (εάν δεν έχετε τίποτα καλύτερο χρησιμοποιείστε την πλάτη μιας καρέκλας και δέστε τους με χόντρους σπάγκους) τους σωλήνες με τους αποστάτες και τοποθετείστε τα κάθετα στο κέντρο του κουβά. Φροντίστε οι σωλήνες να είναι κάθετοι και παράλληλοι.
Όταν γίνει αυτό είστε έτοιμοι να βάλετε τον υπόλοιπο οργονιτη στον κουβά γύρω και ανάμεσα στους σωλήνες με τον τρόπο που περιγράψαμε νωρίτερα. Λίγη λίγη την ρητίνη και ενδιάμεσα το ρίνισμα πατώντας το να καθίσει καλά, χωρίς κενά.
Προσοχή θα βάζετε ένα κιλό ρητίνη και ρίνισμα την ημέρα ή κάθε 12 ώρες. Αν τα βάλετε όλα μαζί θα βράσει όλο το μίγμα και θα καταστραφεί. Επίσης θα παραμορφωθεί ο κουβάς.
Τώρα οι κρύσταλλοι πρέπει να καθίσουν στον πάτο του σωλήνα και κάθετα. Θα πρέπει να κάνετε για τον καθένα ένα «φυσίγγι» (εικόνα 5η), από διάφανο πλαστικό σωλήνα η σκληρό αρμαφλέξ. Προσέξτε η μύτη του θα είναι επάνω μέχρι εκέι που φτάνει ο σωλήνας. Επίσης τον πάτο του πρέπει να το κάνετε σαν φυσίγγι. Δηλαδή θα κολλήσετε ένα κομμάτι κομμένου πλαστικού σωλήνα η αρμαφλεξ. Βεβαιωθείτε με δόκιμη ότι τα «φυσίγγια» με τους κρυστάλλους γλιστρούν εύκολα στους σωλήνες.
Αφού έχει πήξει ο οργονίτης, ξαπλώστε οριζόντια το CB. Βάλτε με προσοχή τους κρυστάλλους στους σωλήνες. Μετά σηκώστε σιγά – σιγά ώστε να γλιστρήσουν μαλακά μέχρι τον πάτο, εικόνα 6. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε τους κρυστάλλους στο μέλλον, όταν «κουραστούν». Επίσης θα καλύψετε το πάνω μέρος των σωλήνων με πλαστικές τάπες και αν δεν βρείτε με διάφανες νάιλον και ταινία για να μην γεμίζει νερό. Τώρα το CB σας είναι έτοιμο για στήσιμο.
© Ion Maggos. Η αντιγραφή και η αναπαραγωγή επιτρέπεται ΜΟΝΟ αν συνοδεύεται με σύνδεσμο και με αυτή την σημείωση.