Ο βοτανολόγος είχε 23 συζύγους και μεγάλωσε περισσότερα από 200 παιδιά
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο βοτανολόγος Li Ching-Yuen γεννήθηκε στην Κίνα το 1677 (αν και ο ίδιος υποστήριξε ότι γεννήθηκε το 1736). Καθ ‘όλη τη μακρά ζωή του, ασκήθηκε συνεχώς στα/στον βότανα-ισμό και τις πολεμικές τέχνες .. Το 1930, η εφημερίδα New York Times τύπωσε ένα άρθρο στο οποίο δημοσιεύθηκαν επίσημα κινεζικά κρατικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν. Τα έγγραφα αυτά, που χρονολογούνται από το 1827, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για τα 150α γενέθλια του Li Ching-Yuen . Αργότερα έγγραφα, που χρονολογούνται από το 1877, περιελάμβαναν επίσημα συγχαρητήρια για την 200η επέτειο του.
Πώς το έκανε αυτό;
Ο Li Ching-Yuen εξέφρασε την επιτυχία της μακροζωίας του με μια φράση: «Διατηρήστε μια ήρεμη καρδιά, καθίστε σαν χελώνα, περπατήστε γρήγορα σαν περιστέρι, και κοιμηθείτε σαν σκύλος» .
Ο Li Ching-Yuen πέθανε στις 6 Μαΐου 1933. Είπε στους μαθητές του ότι είχε ολοκληρώσει όλες τις εργασίες του σε αυτή τη ζωή, και ήταν έτοιμος να γυρίσει σπίτι.
Ολιστική ιατρική είναι όλα όσα χρειαζόμαστε
Αυτές τις μέρες, ακόμη και η σύγχρονη ιατρική συμφωνεί: το 70% όλων των ασθενειών υλοποιούνται λόγω των αρνητικών σκέψεων ή συναισθηματικού στρες . Οι ασθένειες οφείλονται σε αυτήν την αιτία που ονομάζεται «ψυχοσωματική», και είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του συνόλου του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
Η μέθοδος αυτή επιτρέπει σε κάποιον να αφαιρέσει την αιτία της ασθένειας, και όχι απλώς την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, ως εκ τούτου εμποδίζει την επανεμφάνιση της. Η σύγχρονη ιατρική, από την άλλη πλευρά, ασχολείται με τις συνέπειες των ασθενειών-σωματικών ασθενειών. Εξαιτίας αυτού η ασθένεια επιστρέφει συχνά, δεδομένου ότι η αιτία της ασθένειας δεν είναι στην πραγματικότητα υπό θεραπεία.
Οι αρχαίες επιστήμες υγείας Ayurvedic δεν αποδεικνύουν μόνο την ύπαρξη των ψυχοσωματικών ασθενειών, αλλά και παρουσιάζουν έναν κατάλογο ειδικών ασθενειών που προκαλούνται από συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα. Από τι άλλο θα μπορούσαν οι σκέψεις να εξαρτώνται αν όχι από τον χαρακτήρα;
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τα αίτια της νόσου σας ή των αγαπημένων σας από την οποία πάσχετε:
- Ζήλια – προκαλεί ογκολογικές παθήσεις, αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Εκδικητικότητα – προκαλεί αϋπνία και ασθένειες του λαιμού .
- Η αδυναμία να βρεθεί μια λύση σε μια κατάσταση – προκαλεί ασθένειες των πνευμόνων.
- Η έλλειψη ηθικών αρχών – προκαλεί χρόνιες παθήσεις, λοιμώξεις και ασθένειες του δέρματος.
- Όντας πολύ κατηγορηματικοί ή ακλόνητοι στις πεποιθήσεις – αιτίες διαβήτη, ημικρανίες, και φλεγμονές.
- Καθιστική ζωή – προκαλεί τον αλκοολισμό, μυκητιασικές λοιμώξεις, και αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
- Επιθετικότητα – προκαλεί γαστρικό έλκος, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, και κονδυλώματα.
- Επιφυλακτικότητα – προκαλεί σχιζοφρένεια και ασθένειες των νεφρών.
- Σκληρότητα – προκαλεί την επιληψία, το άσθμα, και την αναιμία.
- Ανακινώντας συγκρούσεις – προκαλεί τη διεύρυνση του θυρεοειδούς.Απάθεια – προκαλεί τον διαβήτη.
- Ασυνέπεια ή να είναι άστατος – αιτίες υπογονιμότητας.
- Το να είσαι αγενής ή προσβλητικός – προκαλεί τον διαβήτη και καρδιακές παθήσεις.
- Άγχος – προκαλεί διαταραχές του πεπτικού συστήματος, της καρδιάς, και ασθένειες του δέρματος.
- Απληστία – προκαλεί ογκολογικές παθήσεις, παχυσαρκία και καρδιοπάθειες.
- Απάθεια – προκαλεί το Διαβήτη
Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι είναι αρκετό να θεραπεύσετε τον χαρακτήρα σας, και οι σχετικές ασθένειες θα εξαφανισθούν μόνιμα . Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίζουμε για εκείνους που υποφέρουν από ασθένειες όπως ο διαβήτης και ο καρκίνος, για τις οποίες η σύγχρονη ιατρική δεν έχει θεραπεία.
Ξεκινήστε την παρακολούθηση των σκέψεων σας . Αφιερώστε πέντε λεπτά κάθε βράδυ γράφοντας πώς αισθανθήκατε εκείνη την ημέρα. Θυμηθείτε τις καταστάσεις που αντιμετωπίσατε και τα συναισθήματα που νιώσατε. Ποια αρνητικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα αποκαλύψατε;Τι σκοπεύετε να κάνετε αύριο ώστε να αρχίσετε να βελτιώνετε τον εαυτό σας και να αλλάξετε τα συγκεκριμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα; Είναι πολύ σημαντικό να γράψετε τα πάντα.
Δοκιμάστε το διαλογισμό . Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, το σώμα και το μυαλό ηρεμεί και θεραπεύει τον εαυτό του.
Η ασθένεια είναι απλά ένα σήμα του σώματός μας για έναν λανθασμένο (ή, μάλλον, μη ευεργετικό) τρόπο ζωής. Πρώτον, εκδηλώνεται ως άγχος, φόβος, και αρνητικές σκέψεις. Μόνο τότε, εφόσον δεν γίνεται καμία προσπάθεια να εργαστεί για τον εαυτό του, το σώμα στέλνει ένα πιο ισχυρό σήμα για να κινήσει την προσοχή σας και να σας κάνει να σκεφτείτε τι κάνετε λάθος, με τη μορφή των φυσικών συμπτωμάτων.
Αφήστε μόνο τα χρήσιμα και σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Γιατί ό, τι είναι χρήσιμο για σας είναι πάντα χρήσιμο και για τους άλλους.
Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/08/256-15.html#.UkFTPwuwGog.gmail#ixzz2m32h754q